Добрий день. Я новий на цьому форумі.. і зараз намагаюсь дізнатись все, що зможу про братство, частиною якого я хочу бути. Перечитав багато інформації як на цьому форумі, так і на сайтах ВЛР та ВЛУ.
Дійсно, ця тема дає майже вичерпну інформацію про умови вступу.. проте, мене цікавить питання матеріальної забезпеченності. Адже свобода матеріальна це доволі цікаве питання, і на мою думку, бути матеріально вільним це заробляти як мінімум тисяч 10 уе в місяць.. бути вільним матеріально - можливість вирішити будь-які питання або одразу або через невеликий проміжок часу. Проте, це моя особиста думка.. Моє питання полягає в наступному.. Оскільки я зараз займаюсь підприємництвом і це лише початок мого підприємництва, про великі гроші мова не йде.. мало того, мені необхідно думати про те як жити.. про які сумми йде мова, коли говорять про щомісячні платежі або про інші платежі у братстві. На цьому форумі я знайшов пост, в якому йшлась мова про приблизно 50 грн на місяць. Проте це було у 2008 році.=) Дякую