В принципі це дуже глибоке філософсько правове питання. Але от якщо розібратися то наприклад для мене воно дуже цікаве.
Наприклад я вважаю порушення конституційних прав і свобод людини надважким злочином, особливо з боку держслужбовців, а вже порушення інших нормативно правових документів справою другорядною по пріоритетності, що в принципі збігається з етично правовим менталітетом провідних країн світу до яких ми рухаємся так би мовити (маються наувазі європейські країни, США і тд тп.) Але от на практиці конкретно в нас при виникненні суперечностей менталітет нашого населення як і судовослідчих структур вважає зазвичай по іншому і зрозуміло що я чомусь опиняюсь у меншості, хоча скрізь пропагандується що ми рухаємось саме до них. Ну і власне по факту це приводить до психологічного дисонасу при побутових конфліктах, або просто при виникненні суперечностей чи обговоренні законності дій оточуючих, це дуже м'яко кажучи. Простіше кажучи багато оточуючих вважають мій менталітет не правильним і не практичним, тому наприклад для багатьох оточуючих падаючим можу видаватись я, при тому що з більш цивілізованими і розвинутими країнами в правовому плані дисонансу по суті не має.
От мені і цікаве це питання на рахунок падаючих і методик штофхаючих їх до падіння, в тому плані хто це має вирішувати ?
Бо наприклад якщо послухати багатьох людей які відійшли у ранньому віці так би мовити через не зовсім здоровий образ життя чи там скажем опинились в місцях позбавлення волі то я буду дуже не правильно думати, також моя думка може не співпадати скажем так з елітою суспільства (нашого місцевого, як мінімум), хоча ця еліта по європейським нормам може також називатись по другому.
От мені і цікаво скажем так на рахунок того за ким вагоме рішення по питанню хто падає, а хто піднімається ?
А шн цікавіше як це прийняття рішення відбуваеться на скажем так тонких планах більш абсолютних законів нашого світу, якшо так можна виразитись ?
Ще простіше кажучи останнім часом вважаю що там помилки теж відбуваються і скоріш за все не без підгруннтя, того це питання для мене цікаве......