мені цього року виповниться лише 18, тобто попасти я зможу в до вас лише через 3 роки. А хочу попасти хочу тому, що ,не зважаючі на *ваші цілі*, у вас можна багато чого дізнатись і сюди в основному попадають далеко не дурні люди, але не завжди. Наприклад, одна із ваших організацій по-російські *Люциферяне*( яка,доречі, існує і зараз - вчора шукав в інтернеті, але наскільки вона зараз має відношення до вас сказати не можу ). До неї входили такі люди як Ісаак Барроу та його ученик Ісаак Ньютон. Ісаак Барроу був дійсно розумним, був головою кафедри філософії, потім вищої математики і фізики, а в кінці богослов*я, якщо я не помиляюсь. За допомогою цієї організації до нього попали роботи Омара Хайяма і одна з його робіт *Труднощі арифметики*, на якій зараз базується практично вся сучасна математика. Барроу переклав частину робіт і певні його дослідження присвоїв собі, за що і отримав вищі научні ступені. Але присвоїв собі лише частину - решту вн залишив для свого учня Ісаака Ньютона, який був далеко не генієм, щоб просунути його і мати свою людину спочатку в Кембриджському університеті, а потім і у владних структурах. Завдяки *законам Ньютона*, які були далеко не його, а списані з робіт Омара Хайяма Ньютон досить швидко получив звання кандидата наук, доктора і т.д., а пізніше, завдяки ще декільком працям, він взагалі отримав дворянський титул і почав називатися сер Ісаак Ньютон. Але своїх зусиль він туди не доклав жодних, навіть переклади в соновному йому робив Ісаак Барроу, так Барроу його виручив , коли Ньютон чуть не проколовся на винаході дзеркального телескопу, через неточний переклад робіт Хайяма.Єдиними роботами Ньютона були певні богословські роботи, де він практично прирівнював себе до Бога, через свій дуже егоїстичний характер, з яких пізніше сміялись і дивувались вчені, але все списали на те що геній Ісаак Ньютон вже був старим і не зовсім розумів, що пише. Це я вів до того, що не завжди розумні люди серед масонів.
А на рахунок оригінальних назв цих організацій( вільні каменярі і свобідні каменярі) я інформації не маю, але думаю тут треба звертатись не до української і англійської мови, а до якоїсь давньогрецької чи яка там мова була в Єгипті за часів Імхотепа.