Даруйте, але такого послання не було, були два послання до Коринтян. І в тому, місці про яке Ви говорити мова йде про, цитую: "Браття, не будьте дітьми своїм розумом, будьте в лихому дітьми, а в розумі досконалими будьте!" і більше там нічого не має.
Ось декілька цитат, які підтверджують мою думку:
1. "І учні жахнулись від слів Його. А Ісус знов у відповідь каже до них: мої діти, як тяжко отим, хто надію кладе на багатство, увійти в Царство Боже!" (Гл.10 - 24 Євангіліє від Марка);
2. "Єрусалиме, Єрусалиме, що вбиваєш пророків та каменуєш посланих до тебе! Скільки разів Я хотів зібрати діти твої, як та квочка збирає під крила курчаток своїх, та ви не захотіли!" (Гл.23-37 Євангеліє від Матвія);
3. "І зрівняють з землею тебе, і поб'ють твої діти в тобі, і не позоставлять у тобі каменя на камені, бо не зрозуміло ти часу відвідин твоїх..." (Гл.19-44 Євангеліє від Луки)
4. "Сам Цей Дух свідчить разом із духом нашим, що ми діти Божі.А коли діти, то й спадкоємці, спадкоємці ж Божі, а співспадкоємці Христові, коли тільки разом із Ним ми терпимо, щоб разом із Ним і прославитись." (Послання св. Апостола Павла до Римлян Гл. 8-16,17)
5. "Ось утретє готовий прийти я до вас, і не буду для вас тягарем, не шукаю бо вашого я, тільки вас. Не діти повинні збирати маєток батькам, але дітям батьки." (друге послання до Коринтян Гл. 12-14)