Цікава думка у шановного imhotep з Івано-Франківська (до речі, я тепер по-новому зайнявся вивчення спадщини І.Франка) з приводу мого запитання. Із задоволенням хотілось би продовжити дискусію з цього приводу. Чому я назвав це "набором" на корабель, а не "відбором". Вибачте, але таке склалося перше враження від сайта. По-друге, наскільки я розумію - відбір, це коли відбирають (тобто - вишукують), а не впускають тих, що проситься. А щодо корабля - то мені здається, що він пришвартований не біля тих, берегів, котрі видно з, хай навіть вищої точки зору, цього форуму. Мені здається, що Той Коребель з Білими парусами пливе повним ходом з піднятими і розправленими парусами і навряд чи йому саме тепер треба зменшувати хід, причалювати до берегів України, щоб взяти на борт тих, хто не пливе. Тому я сказав, що думаю, що набір іде не на той корабель, а - на який стоїть (зауважую - не пливе) біля берега, або пришвартований (у кращиму випадку, - бо він ще має перспективу, або тимчасово запасний), або ж на той, що сидить на мілині. (Соррі, не дуже вмію користуватися сайтом, тобу дублюю свою відповідь.Коли вже написав письмо, то вже потім побачив, що шановний imhotep - це адмін. Радий знайомству.)