Добрий вечір!
Я більше двох місяців ходжу до мормонської церкви - на безкоштовні курси англійської мови (біля м. Осокорки). Уроки англійського і релігійні зібрання розділенні в часі і той хто не хоче дізнатись про їх релігію, може просто ходити на англійський.
Місіонери позитивні люди і надзвичайно привітні. Я один раз був на їхньму релігійному зібранні, два місяці назад, для цікавості. Все ОК! зробив свої висновки і продовжую ходити на англійський - як кажуть у страху великі очі), тому зразу можу зробити висновок, що все треба спробувати самому і скласти свою думку.
Якщо коротко, то негативні відклики і страшилки можна почути про багато чого, та не завжди воно так на справді. Наприклад про масонів теж пишуть різне і людина швидше в невігластві відкине ідею масонства (якщо хтось запропонуе). А ось завдяки мормонам, наприклад, я переконався в тому що слід у всьому самому розбиратись і тому я тут, і доречі прочитавши багато в коментах на форумі маю вже більш повну картину (хоч й раніше, завдяки тому, що читав художню літературу - я дізнався про масонство. Наприклад книжка "Неукротимая Сьюзи" Луизы Башерьери - цікава книжка про те, як жінка в 18 сторіччі (якщо не помиляюсь) була вимушена передягнутися в чоловіка (так як була надзвичайно свободолюбива) і в одязі чоловіка була капітаном корабля - познайомилась з масоном, який правда її викрив, але одружився на ній)