Щиро дякую за роз"яснення.. я так і думав, просто інформація з різних джерел в інтернеті говорило про регулярність ОВЛР, що і ввело мене в оману=)
Не відходячи від розмови, хотів би запропонувати деякі речі.. з точки зору профана, що шукає істину..
Буде чудово, якщо інформація про ВЛУ і про ДЛ юрисдикції ВЛУ буде більш доступною. Під інформацією я маю на увазі лише загальну інформацію, яку можна публікувати для загалу, а під фразою "більш доступною" - розміщення цієї інформації як мінімум у вікіпедії та вконтакті (фейсбуці).
Поясню свою точку зору. На сайт Великої Ложі України, а згодом і на форум, я попав через десяток різних інших джерел, декілька разів був на сайті ОВЛР, ВЛР.. Мені дуже повезло, що я розібрався із регулярністю ще з самого початку, і тому шукав регулярну.. проте на сайті тієї самої ОВЛР сказано, що вона є регулярною.. звісно, можливо, на той момент я не розібрався із окремою думкою певних братів ОВЛР та фактом, що вона не є регулярною Ложею.. проте, як профан, я думав інакше.. і знову ж таки, слава Богу, що я все ж добрався до сайту ВЛУ. А, наприклад, вікіпедія, це, на мій погляд, одне з найперших джерел, куди піде людина шукати інформацію.