0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Загальна градація Добра і Зла? Цікаво... Я не уявляю як це...
Цитата: Веталь від Березень 06, 2010, 06:54:07 pmЗагальна градація Добра і Зла? Цікаво... Я не уявляю як це...что вообще никак? а ведь тут все просто
Ех...альтруїзмом тут і не пахне:)
Шановний Денман, Я написав свій попередній пост до повідомлення п.W. Ulf'а"Все, що мені на користь - добро.Що не на користь - зло"Тобто п.W. Ulf, вважає що добро, це те що йде на користь саме ЙОМУ.А основні засади альтруїзму полягають в іншому
"Благодарность". Химера, вознаграждающая другую химеру – "альтруизм".И обе эти химеры лишь маскируют эгоизм – естественное, честное чувство.Давным-давно мистер Клеменс в своем эссе "Что есть человек?" продемонстрировал, что каждый из нас руководствуется толькосвоими собственными интересами. Когда вы найдете это, то легко найдете общий язык с другими, стараясь сотрудничать с ними навзаимовыгодных условиях. Но если вы убеждены в том, что вы альтруист, и пытаетесь пристыдить другого за его чудовищныйэгоизм, вам ничего не добиться.
Шановний Patronum.Я все зрозумів. Тобто мій альтруізм є мені на користь. Якщо копати глибоко.
Добрим, я вважаю, є те, що є корисним, позитивним для суспільства та сприяє йому в конструктивному русі духовної еволюції.
Цитата: Максиміліан від Березень 09, 2010, 03:12:42 pmДобрим, я вважаю, є те, що є корисним, позитивним для суспільства та сприяє йому в конструктивному русі духовної еволюції.ЦитуватиШановний Максиміліан.Ви тут забули про себе!Цікава думка. Але виходьте з міркувань, що людина є складовою суспільства.
Шановний Максиміліан.Ви тут забули про себе!